Most egy igazi klasszikus következik.
Forrócsoki házilag: gasztroajándék bárkinek, nem kell, hogy karácsony legyen, elegendő, ha zúzmarásak a reggelek.
Hozzávalók:
egy tábla tejcsoki, és egy tábla étcsoki
1 rúd vanília
15 dkg barnacukor
3 evőkanál holland kakaópor
2 rúd egész fahéj
A csokikat aprítógépben felaprítom.
A vaníliarúd belsejét kikaparom, és összedarálom a barnacukorral.
(első verzióban nem daráltam össze, így is finom, de a vanília nehezebben keverhető el)
Ezeket mind egy tálba öntöm, majd apránként elkeverem a kakaóporral.
A fahéjat egészben belecsúsztatom az üvegbe.
Ínyenceknek csomagolható mellé csili is.
A címke letölthető INNEN.
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: