Gyereketető

Házi forrócsoki - a klasszikus

Most egy igazi klasszikus következik.

Forrócsoki házilag: gasztroajándék bárkinek, nem kell, hogy karácsony legyen, elegendő, ha zúzmarásak a reggelek.

 Hozzávalók:

egy tábla tejcsoki, és egy tábla étcsoki

1 rúd vanília

15 dkg barnacukor

3 evőkanál  holland kakaópor

2 rúd egész fahéj

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

A csokikat aprítógépben felaprítom.

A vaníliarúd belsejét kikaparom, és összedarálom a barnacukorral.

(első verzióban nem daráltam össze, így is finom, de a vanília nehezebben keverhető el)

Ezeket mind egy tálba öntöm, majd apránként elkeverem a kakaóporral.

A fahéjat egészben belecsúsztatom az üvegbe.

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Ínyenceknek csomagolható mellé csili is.

forrocsok

A címke letölthető INNEN.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!